Interferents

2016

Patkuli trepp, Kesklinna Talvevalgus, 2016
Kohaspetsiifiline videomapping ning audiolahendus
Videomapping: Elo Liiv
Kontseptsioon: Elo Liiv, Marianne Jõgi
Audiolahendus: Marianne Jõgi

Heli- ja valguslainete poeetiline interferents loob läbi erinevate tajukanalite teadvuseni jõudvaid lainepikkusi, nende kohtumisi ja põrkumisi, taotledes vaatleja tajumuslikku kogemust. Vee langemist ja kose kohinat võib pealiskaudselt tajuda kui ainult visuaalset või helilist “müra”, kuid igal müranähtusel on trikster-sagedust pakkuv lummav komponent, mis vastandudes või ka võimendades tekitab modaalse nihke.

Teos pakub sama nähtuse tajumist kahel viisil ehk liikudes nägemisest kuulmiseni ja vastupidi.

Abimeeskond: Taavi Suisalu

This site is registered on wpml.org as a development site.